fbpx

Добре дошли във вила за гости "Борина"

Вила Борина е на два етажа, разполага с четири самостоятелни спални и може да посреща до 8 души. Всяка една от спалните е обзаведена с луксозни гардероби и оборудвана с телевизори.

Етаж 1 - къща за гости "Борина"


От входа на Вилата се минава през антре с тоалетна за общо ползване, място за връхни дрехи и обувки, килер и шкаф за напитки. На първия етаж са разположени хол с френска камина, трапезария и самостоятелна кухня, оборудвана с всички съвременни удобства. От хола и от кухнята се излиза на покрита тераса, част от която е обособена като зона за приготвяне на барбекю и хранене. На първия етаж е разположена една от спалните, с голямо двойно легло и собствена баня.

Етаж 2 - къща за гости "Борина"

 

На втория етаж са разположени три от спалните. От всичките се разкрива прекрасна гледка към градината и боровата гора.

Първата спалня е с голямо двойно легло и собствена баня. В спалнята има камина, създаваща романтична атмосфера и уют. Част от нея е обособена като кабинет. Към спалнята има малък балкон.

 Втората спалня е просторна и също като първата е обзаведена с двойно легло. Към нея има голяма покрита тераса с място за сядане, релакс и игри.

Етаж 2 - Детска стая

Третата спалня на втория етаж е обзаведена с две единични легла. Едното се намира под другото. При един гост едното остава прибрано и така има повече пространство. Подходяща е за детска стая.

 

Вила "Борина" - отворена зона

Вила Борина предлага външно огнище /барбекю/, две вътрешни камини и най-съвременната система за отопление /термопомпа/, които покриват всички нужди и създават усещане за неповторими уют, комфорт и топлина.

Контакти

         Вилна Зона Ярема , 2023

           (+359) 888737656

           (+359) 889900200

          e-mail: villa.borina@gmail.com

Следвайте ни 🙂

bg_BG